Terug

Volg Shownieuws

Monique en André bewijzen oma Corrie laatste eer

Hazes

3 dec 2019, 08:17

Maandag moet een emotionele dag zijn geweest voor Monique Westenberg en André Hazes. De twee namen afscheid van hun geliefde oma Corrie, de grootmoeder van Monique.

In een video, die hierboven is te zien, die Monique deelt op Instagram zie je André samen met andere dierbaren de kist naar het altaar brengen. Ze schrijft er de tekst "Jouw laatste kerkmis" bij.

Oma Corrie overleed vorige week op 88-jarige leeftijd en had een bijzondere band met zowel Monique als André. Monique deelde eerder al als eerbetoon enkele prachtige plaatjes van haar oma. "Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze “moeder”. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken,” schreef Monique in een bij een foto op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5V-eQPgP-h/

https://www.instagram.com/p/B5aKu5kACeB/

André reageerde eerder ook al emotioneel op het grote verlies: "Mijn aller beste vriendin is niet meer... Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor❤", schreef hij bij onderstaande foto.

https://www.instagram.com/p/B5V_YzCAhPm/

Corrie was ook veelvuldig te zien in André’s realitysoap, zoals in de video hieronder te zien is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.