Terug

Volg Shownieuws

Monique Smit: 'Die gastendoekjes zijn onlosmakelijk met mijn moeder verbonden'

Nieuws

24 mei 2019, 11:18

Het is deze maand precies 10 jaar geleden dat Jan Smit en Yolanthe hun liefdesbreuk bekendmaakten. In juli van datzelfde jaar volgde het legendarische 'Alles is weg!'-interview van zijn moeder Gerda Smit in Shownieuws, die keihard uithaalde naar Yolanthe.

Volgens Gerda had haar ex-schoondochter de complete huisraad meegenomen ter waarde van minimaal een ton! Yolanthe is dus een paar jaar de schoonzus van Monique Smit geweest. Nu Yo en Wesley uit elkaar zijn, vraagt Privé zich af of er in huize Smit nog over de verdwenen citruspers, kandelaar en gastendoekjes is gesproken. Het weekblad is mee geweest met Monique en haar vriend Martijn naar Turkije en daar heeft ze het volgende gezegd:

'Door die breuk is het allemaal wel weer even voorbijgekomen, maar dan vooral in de media. Thuis hebben we het daar gek genoeg niet zo vaak over. Die gastendoekjes zijn onlosmakelijk met mijn moeder verbonden en het is achteraf eigenlijk onbegrijpelijk dat ze daarmee nooit een mooie deal met een merk heeft gesloten, dan had ze er nog wat aan verdiend ook.

Als jongeren van nu dat beroemde interview terugzien, dan zullen ze denken:' Waar heeft die vrouw het over? Een citruspers, een kandelaar? Wat is dat voor waanzin?' Loop gewoon naar de winkel en haal even een nieuwe. Ze somde die spullen echter op om de absurditeit van de situatie weer te geven. Drie verhuiswagens hebben niet alleen de allerduurste meubels die ik never nooit van mijn leven kan kopen weggehaald, maar ook de kleine dingen die bijna niets kosten. Hoe Jan en Yolanthe dat destijds hebben geregeld weet ik niet, dat is hun zaak."

Yolanthe heeft trouwens altijd ontkend dat zij het hele huis had leeggehaald. Maar volgens Jan Smit klopte het allemaal wel wat zijn moeder riep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.