Terug

Volg Shownieuws

Na 13 jaar neemt Wendy van Dijk afscheid bij RTL

BN'ers

26 apr 2019, 22:36

Na dertien succesvolle jaren zegt Wendy van Dijk vanavond voor de aller-laatste keer haar RTL4-kijkers gedag. Samen met partner-in-crime Martijn Krabbé stond ze aan de wieg van het grootste tv-succes van de afgelopen tien jaar: The Voice of Holland.

In 2006 begon Wendy voor RTL te werken. Haar eerste presentatieklus voor de zender was het eerste seizoen van X Factor. Ze presenteerde toen nog zonder haar maatje Martijn. Daarna mocht ze samen met hem het vierde seizoen van Idols presenteren.

In februari liet Martijn nog weten dat hij door het vertrek van Wendy nog niet wist of hij de talentenjacht nog zou blijven presenteren. Inmiddels is bekend dat Chantal Janzen Wendy gaat vervangen bij The Voice of Holland. Jamai gaat samen met Martijn de kinder-variant presenteren, en Lieke van Lexmond met hem The Voice Senior.

https://www.instagram.com/p/BwupkEaBSwz/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.