Terug

Volg Shownieuws

OMG! Fabrizio samen gespot met deze 'Temptation-verleidster'

Nieuws

3 juni 2019, 14:20

Fabrizio had het het afgelopen weekend wel heel gezellig. Niet met zijn (ex)-vriendin Pommeline, maar met Temptation Island VIPS-verleidster Julia Müller. In haar Instastories is te zien hoe ze samen, schaars gekleed, dicht tegen elkaar aanliggen.

Hoewel de deelnemers van Temptation Island VIPS nog niet officieel bekend zijn gemaakt, gaan de namen van Pommeline en Fabrizio al langere tijd de ronde. En volgens de fans heeft de ultieme relatietest hen geen goed gedaan. En om nog meer benzine op het vuur te gooien, is Fabrizio gister gespot met een - naar alle waarschijnlijkheid - nieuwe Temptation-verleidster! De realityster lag gister lekker halfnaakt te zonnen bij een Belgisch recreatieplek, maar niet alleen. In de video hierboven is te zien hoe hij dicht tegen Julia aanligt. Zou haar verleiding dan ervoor hebben gezorgd dat het over en uit is tussen hem en Pommeline?

De twee posten al wekenlang niets meer samen op social media en nu is er ook nog eens een Instagramvideo opgedoken waarin je ziet dat Pommeline de naamtattoo van Fabrizio weglasert. "Removing an old mistake @pommelinetilliere", luidt het bijschrift.

Fabrizio laat aan Shownieuws weten er verder geen commentaar op te geven. Op 27 juni begint het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.