Terug

Volg Shownieuws

OMG: Rodanya heeft na Temptation meerdere malen seks gehad met verleider

Nieuws

16 mei 2019, 14:25

Temptation-Rodanya bleek tijdens de dream date vreemd te zijn gegaan met de knappe verleider Danico. Maar bij die zoen is het niet gebleven... Ook na Temptation Island hebben de twee elkaar meerdere malen gezien en hebben ze zelfs een paar keer seks gehad bij haar thuis.

In de nieuwste aflevering van Temptation Island, die nu te zien is op Videoland, blijkt dat het weer helemaal koek en ei is tussen Rodanya en Morgan. Rodanya krijgt zelfs bloemen van haar vriend en twee genieten samen van een heerlijke lunch bij haar thuis. Ze hebben besloten om het hele Temptation-avontuur achter zich te laten en met een schone lei te beginnen. Maar een speciale videoboodschap van verleider Danicio gooit roet in het eten.

Trouwe kijkers van het programma hebben al in de vorige afleveringen kunnen zien dat Rodanya vreemd ging tijdens de dream date met verleider Danicio. Maar bij dat avontuurtje is het niet gebleven: de verleider heeft ook na Temptation een paar keer met Rodanya afgesproken, iets waar haar vriend Morgan totaal geen weet van had. "Toen waren we in Nederland en gingen we kletsen op de app", vertelt Danicio op camera. "Toen hebben we afgesproken. Zijn we eerst wat gaan eten, bij haar in de buurt. Toen zijn we naar haar huis gegaan. Hebben we weer gezoend. Toen wilde ze nog niet verder." Maar de verleider is vaker bij haar thuis geweest. "Ik ging daar blijven slapen. En toen ja... gingen alle remmen los, eigenlijk. Het is niet bij één keer seks gebleven. Het is nog twee keer gebeurd, achteraf. En ja, de tweede keer was..."

Rodanya wordt boos en loopt naar buiten, weg van alle camera's. Morgan loopt terug naar de laptop, want hij is toch wel heel nieuwsgierig hoe het verhaal verder afloopt. "En ja, de tweede keer was... Ik ging toen met haar mee naar de winkel. Met haar en nog een vriendin van haar gingen we een stofzuiger halen. En ze vroeg mij mee om een beetje te helpen en toen was ik ook meteen bij haar blijven slapen. En ja, toen hadden we weer seks."

Maar naast de seks bleven Rodanya en Danicio elkaar ook berichtjes sturen. "Ik heb alle bewijzen op mijn telefoon. Als ik haar ging appen of bellen zei ze altijd: 'Ja, ik kan nu niet praten, ik ben met Morgan.' Als we berichtjes naar elkaar sturen gaat het over van alles. Over dat ze mijn aanwezigheid mist, dat ze in een moeilijke situatie zit omdat ze een relatie heeft. Toen we voor het eerst seks hadden vroeg ik haar of ze spijt heeft", legt de verleider uit terwijl hij op zijn telefoon kijkt. "Toen zei ze: 'Nee, ik heb er geen spijt van'."

Als Rodanya weer wat is afgekoeld, heeft Morgan veel vragen voor zijn vriendin. Rodanya ontkent alles en wil niks zeggen waar de camera's bij zijn.

Vorige week was Morgan te gast bij het programma Temptation Gossip. Daar vertelde hij dat hij pas weken later erachter kwam dat Rodanya de fout in is gegaan op Temptation Island.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.