Terug

Volg Shownieuws

OMG: Temptation-Rodanya zoent verleider tijdens dreamdate

Nieuws

2 mei 2019, 12:39

De laatste tijd ging het verhaal rond dat de trouwe Temptation-Rodanya op het eiland de fout in zou zijn gegaan. In de nieuwste aflevering die al te zien is op Videoland lijkt het er nu toch echt op dat ze, buiten het zicht van de camera's, gezoend heeft met verleider Danicio.

Voor wie het huidige seizoen van Temptation Island op de voet voelt, is het vast geen verrassing dat Rodanya er voor kiest om Danico mee te nemen op date. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en hebben het wel heel gezellig samen op het liefdeseiland vol verleidingen.

Tijdens de romantische dreamdate besluiten de twee samen op één kamer te liggen. Rodanya gaat in het prachtige tweepersoonsbed liggen, de verleider noodgedwongen op een matrasje op de grond. "Die van mij ligt wel lekker hoor", daagt Rodanya uit. "Wrijf het er maar lekker in", reageert Danico.

Als de avond valt, merkt Danico dat zijn geïmproviseerde slaapplek toch niet zo lekker ligt. "Dit ligt voor geen meter, die kussens schuiven uit elkaar." Rodanya: "Ga hier liggen dan." En dan gebeurt het... Op de achtergrond, waar helaas geen beeld bij is, zijn zoengeluiden te horen. In een fragment dat daarna te zien is, geeft de verleider uitleg. "Op die dreamdate zat ik nog op het puntje van haar bed en toen trok ze me naar achteren, en begon ze te zoenen..."

Eerder meldde Shownieuws al dat Rodanya op het eiland de fout in zou gegaan. Ene Deveney schreef toen het volgende: "Rodanya heeft gezoend met Danicio op de dreamdate, omdat ze veel aan het nadenken was. En EINDELIJK besefte dat ze meer waard is dan Morgan die 100x is vreemdgegaan, haar sloeg en haar niet waardeerde, maar helaas was ze blindelings verliefd en nam ze hem telkens terug.”

Oei! Hoe zou haar vriend Morgan reageren als hij deze beelden tijdens het allerlaatste kampvuur van Temptation te zien krijgt? Rodanya bleek eerder al geen lieverdje, toen ze via social media enkele verleiders aanviel. Dit kan je zien in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.