Terug

Volg Shownieuws

OMG: Verklapt Tim Douwsma het geslacht van zijn eerste kindje?

Nieuws

17 juni 2019, 12:40

Tim Douwsma en zijn jeugdliefde Elske worden dit jaar voor het eerst ouders. De tortelduifjes weten al wat het geslacht is, maar wilden dit nog even geheim houden. Maar verklapt Tim nu tóch het geslacht van hun eerste kindje?!

Tim heeft op zijn Instagram een foto gedeeld waar hij op staat met een stofzuiger, een auto en daarachter babykleertjes. "THE DAD! #dad #heit #papa", schrijft de toekomstige vader bij het kiekje.

Maar geeft hij met het plaatsen van deze foto nu toch een hint weg?! Zijn volgers denken nu namelijk zeker te weten dat het een jongetje wordt! "En het wordt een jongen??!!!", "Hahahaha en niet willen zeggen dat t wordt?" en "Jongen?? Die auto" luiden de reacties.

https://www.instagram.com/p/Byzppcco9rR/

Of Tim en Elske écht een jongetje krijgen, is nog even afwachten. De vader in spé kan in ieder geval niet wachten om vader te worden.

De Friese zanger maakte op Valentijnsdag bekend dat hij en Elske een setje zijn. Hij kent zijn vriendin al heel erg lang: "Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen. We hadden toen wel contact, maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets."

https://www.instagram.com/p/Byo-gtwoc2s/ https://www.instagram.com/p/Bwlk9bJppDB/ https://www.instagram.com/p/BvgkbQOJAjX/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.