Terug

Volg Shownieuws

Ook huisvriendin Caroline door het dolle heen!

Ook huisvriendin Caroline door het dolle heen!

Reality

10 okt 2019, 08:46

Ook Caroline van Eeden, de huisvriendin van de Meilandjes, is enorm blij met het winnen van de Gouden Televizier-Ring voor hun chateau Meiland!

Woensdagavond was de avond van Chateau Meiland. De hele familie was door een ringetje te halen alleen Caroline ontbrak. De huisvriendin kampt momenteel met haar gezondheid en kon daardoor niet aanwezig zijn bij het grote televisiegala van het jaar. Donderdagochtend reageert Caroline vanaf haar vakantieadres ook op de winst. "Wat gaaaaaafffffff. De ring is gewoon binnen. Ik wil iedereen die aan me heeft gedacht, mij een berichtje of appje heeft gestuurd onwijs bedanken. Maar ik wil ook iedereen bedanken die heeft gestemd op Chateau Meiland want zonder jullie hadden we niet gewonnen" schrijft de huisvriendin op haar social media.

https://www.instagram.com/p/B3bTCVpHMQ9/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Begin september besloot Caroline terug te keren naar Nederland, nadat het maandenlange geklus en de vele werkzaamheden haar te veel werden. Maandagavond was het hartverscheurende afscheid te zien in Chateau Meiland, waarbij ook de kijkers het niet droog hielden. Nadat Caroline is vertrokken uit het Chateau heeft ze genoten van een heerlijke welverdiende vakantie. De hele familie bekommert zich erg om haar welzijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.