Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay kort na operatie weer met spoed naar het ziekenhuis

Nieuws

28 mei 2019, 05:57

Patricia Paay heeft een flinke smak gemaakt. Ze is na een heupoperatie in het ziekenhuis bij thuiskomst in het Brabantse Wernhout van de trap gevallen. "Alles, maar dan ook alles doet zeer", zegt de diva tegen De Telegraaf.

"Ik stond nog wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik raakte mijn evenwicht kwijt, viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden." Paay wist meteen dat het foute boel was. "Ik was helemaal dizzy en het voelde niet goed. Er is gelijk een ambulance gebeld en ik ben naar het ziekenhuis in Breda gebracht."

Voor Patricia rest nu niets anders dan herstellen. "Ik mag van geluk spreken dat het zo is afgelopen. Het had veel erger gekund", zegt ze. "De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam."

Gelukkig heeft ze haar man Robbert om voor haar te zorgen. "Hij doet enorm zijn best om het mij toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar die pijn is vreselijk", besluit La Paay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.