Terug

Volg Shownieuws

Robert Vuijsje staat achter goede vriendin Imanuelle Grives

Nieuws

23 juli 2019, 22:44

Imanuelle Grives werd afgelopen weekend opgepakt wegens drugshandel op het festival Tomorrowland in België. De actrice werd tijdens een controle door speciale politieteams aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Maar haar goede bekende vriend Robert Vuijsje springt voor haar in de bres!

In een eerdere verklaring gaf Imanuelle aan dat het drugsbezit te maken had met de voorbereidingen op een nieuwe rol. Het zou dus gaan om een fout gelopen experiment. Volgens Robert Vuijsje, die nauw met de actrice heeft samengewerkt voor de verfilming van zijn boek 'Alleen maar Nette Mensen', kan het niet anders dan dat dit waar is. "Voor de verfilming van mijn boek is ze in korte tijd 20 kilo aangekomen en daarna ook weer snel 20 kilo afgevallen. En voor weer een andere tv-serie, die volgens mij de Homeless Project heet, heeft ze terwijl ze al een succesvolle actrice was heeft ze een aantal weken, ik geloof 3 weken, op straat geleefd", vertelt hij. "En ik ken geen andere Nederlandse acteurs die zo extreem zijn in hoe ze zich voorbereiden."

Volgens Robert heeft Imanuelle dan ook gewoon niet goed nagedacht over waar ze nu mee bezig was. "Het is naief. Ja, is gewoon illegaal. En ik denk dat ze in haar fanatisme gewoon niet aan gedacht heeft."

Het Openbaar Ministerie van Antwerpen heeft laten weten dat Imanuelle, ook als ze drugs enkel verhandelde als voorbereiding op een rol, strafbare feiten heeft gepleegd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.