Terug

Volg Shownieuws

RTL trekt per direct stekker uit De Villa

Nieuws

21 nov 2019, 16:44

Het realityprogramma De Villa wordt per direct van de buis gehaald door RTL. Op Twitter doken enkele fragmenten op waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt gepromoot en dat zorgt voor een hoop kritiek...

En RTL grijpt dus razendsnel in, zo laat een woordvoerder weten aan RTL Boulevard. "Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen. Dat er tot twee keer toe scenes worden uitgezonden die iets anders suggereren kunnen we niet tolereren en we bieden hiervoor onze excuses aan".

''Er wordt een grondig onderzoek gestart met de desbetreffende inhoudelijk verantwoordelijken bij de zender en bij producent Blue Circle om te achterhalen hoe dit fout heeft kunnen gaan en vooral hoe we dit in de toekomst voorkomen,'' zo sluit de woordvoerder af.

Het gaat om de onderstaande fragmenten. In de ene is te zien hoe een kandidaat een ander uitscheldt, nadat zij hem ondanks herhaaldelijke pogingen geen zoen wil geven. Het tweede fragment is een stuk heftiger. Hierin is te zien hoe kandidaat Jady dronken en alleen op haar slaapkamer ligt, maar 'bloedjegeile' José het er niet bij laat zitten. Hij wil seks met haar en gaat toch nog op haar ligen.

https://twitter.com/Jet57887555/status/1193522621905813505

https://twitter.com/debroervanroos/status/1197457181756538880

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.