Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Heftige ingreep voor Louisa Janssen!

Nieuws

14 dec 2019, 10:58

Louisa Janssen, bekend van het transgenderkoppel 'Louisa & Rowan' is openhartig in een gesprek met Shownieuws over haar ingrepen en toekomstplannen.

Recentelijk heeft de transgender een liposuctie voor haar onderkin ondergaan. "Ik heb een lipolaser gedaan voor mijn onderkin", vertelt zij aan Shownieuws. ''Ik ben natuurlijk heel veel aangekomen door de hormonen enzo, en natuurlijk een Big Mac op zijn tijd". Dit is niet de eerste ingreep die Louisa aan haar lichaam of gezicht heeft gedaan en ze heeft dan ook een vaste dokter. "Ik heb een vaste dokter, hij is de enige die aan mijn gezicht mag knutselen, ik kom er nu al vier jaar.''

De liposuctie aan haar onderkin was een heftige ingreep. "Het was een drama, mijn dokter beloofde een lipolaser en dan zou ik een klein prikje krijgen en dan zou ik van mijn onderkin af zijn. Dus ik kom daar aan, ligt daar dus gewoon een hele operatietafel klaar, allemaal blauwe doeken, spuiten en naalden." En als dat nog niet genoeg is... "En dan ga je daar liggen en dan word je verdoofd, en dat zijn dan niet 1 of 2 prikjes, maar dat zijn er dan een stuk of tien, en daarna maak je het ook nog allemaal mee. Je voelt dan niks, je voelt geen pijn, maar omdat ik dus ook nog eens vlog... Dan kijk ik naar mezelf in die vlog en dan zie ik die naald door mijn gezicht heen gaan. Als hij nu uit zou schieten heb ik mijn adamsappel eruit liggen of bij gal in mijn keel zitten, het is toch wel eng als je het kunt zien allemaal. Als ik kijk naar de voor- en na-foto is het echt een wereld van verschil."

En nog steeds bezoekt de brunette veelvoudig de kliniek. "Ik kom om de drie a vier maanden voor een botoxprikje, dan een keer een fillertje." Louisa staat nog altijd open voor nieuwe behandelingen en mogelijkheden. "Dokter Babak heeft nu een nieuwe behandeling voor overmatig zweten. En nu zweet ik niet meer onder mijn armen. Je wordt eventjes verdoofd en dan zuigt het apparaat je kliertjes naar boven. Daarna komt er een doorheen waardoor die kliertjes dood worden gemaakt, zodat je niet meer kunt zweten."

https://www.instagram.com/p/B6A_SzXARS4/

Ook Rowan moet aan operaties gaan geloven, hij is binnenkort aan de beurt. "14 januari gaan we naar Turkije weer, mijn man gaat daar een operatie doen." Dit heeft wel een speciale reden. "Rowan heeft natuurlijk ons kindje gedragen en daar is natuurlijk een behoorlijke buik van overgebleven. Ook heeft Rowan een vrouwelijke taille en dat wordt allemaal weggehaald, dat wordt allemaal mannelijk gemaakt."

Binnenkort laat Louisa voor het laatst iets aan haar lichaam doen. "In mei ben ik zelf weer aan de beurt, dit wordt denk ik het laatste wat ik aan mijn lichaam laat doen, niet aan mijn gezicht. Ik laat mijn borsten verkleinen. Mijn borsten zijn heel erg groot geworden door de hormonen en ik wil gewoon echt een kleine 'C' hebben."

Naast haar opvallende uiterlijk en bijzondere ingrepen is Louisa ook bezig met haar zangcarrière. Zo bracht ze laatste een nummer uit genaamd: 'Born To Be Me'. Hierover vertelt ze trots: "Mijn liedje wordt overal opgepikt, ik zie vaak dragqueens voorbij komen op Instagram en Facebook die mijn nummer playbacken of DJ's die het nummer remixen. Ik vind het echt geweldig dat het nummer zo goed opgepakt wordt." Maar ze heeft meer in petto voor de nabije toekomst. "Ik ga een nieuw carnavalsnummer uitbrengen en die gaan we begin januari ergens opnemen en hopelijk midden januari al ergens uitbrengen. Het nummer heet 'Maak Me Gek'. Ik ga een duet doen met een volkszanger uit Veenendaal. Hij heet Antonio. Het gaat erover dat je je haren los moet gooien en niet in een knotje moet doen, en over bananen en komkommers." Louisa heeft grootse plannen. ''Ik wil de muziek weer een beetje oppakken, we zijn ook weer bezig voor een nieuw programma voor TLC."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.