Terug

Volg Shownieuws

Sylvie steelt de show op bruiloft en zo reageert de bruid!

BN'ers

5 juni 2019, 14:50

Sylvie Meis verscheen afgelopen weekend als eregast op de bruiloft van een goede vriendin, maar alle ogen waren niet op de wonderschone bruid gericht, maar op de diva zelf. Met haar glamoureuze, robuuste jurk stal ze de show van Germany's Next Top Model-winnares Barbara Meier.

Op Instagram deelde Sylvie een kiekje van haar outfit, en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zo werd er gereageerd met: "De bruid moet altijd de hoofdpersoon zijn Sorry, absolute no go!!"

Bruid Barbara heeft nu zelf ook een reactie gegeven op Sylvie's glamoureuze look. In een interview met het Duitse Gala magazine zegt ze: "Ik was zeer blij dat mijn goede vriendin Sylvie de mooiste dag van mijn leven met mij gevierd heeft en ik vond haar jurk wonderschoon."

Bovendien schrijft Barbara op Instagram bij Sylvie's foto: "Je zag er zo prachtig uit!! ? Dank je, dat je bij ons magische moment erbij was!! ?"

https://www.instagram.com/p/ByKr_Y_I1D8/

https://www.instagram.com/p/ByQiH_LoXGe/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.