Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Rodanya onthult geslacht van kindje

Nieuws

5 aug 2019, 13:02

Rodanya heeft in een gender reveal onthuld wat het geslacht wordt van haar kindje. En wat blijkt: de Temptation Island-ster is in verwachting van een jongetje!

In haar vlog is te zien hoe zij ten overstaan van familie en vrienden een doos opent waaruit allerlei blauwe ballonnen vliegen. Dit betekent doorgaans dat er een jongetje aankomt en dat blijkt ook uit het vervolg van de video. Gefeliciteerd Rodanya!

Rodanya maakte vorige week bekend dat Morgan de vader wordt van het jongetje. “Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien, en ik ben nu dus zwanger,'' vertelde ze in een Youtube-video. ''Het is nu eenmaal zo. Morgan wilde er niet bij betrokken zijn, want hij was overdonderd. Vorige week hebben we alsnog weer contact gehad, maar het is nu, een week later, al weer verkeerd gegaan'', zei de Temptation-ster.

Rodanya legt uit waarom hij niet zijn verantwoordelijkheid neemt momenteel. ''Morgan heeft andere interesses en is met andere dingen bezig. Hij is nog niet op het level om ouder te zijn, zeg maar. (…) Hij heeft niet met exacte woorden gezegd dat hij er niets mee te maken wil hebben, maar dat heb ik besloten. Ik wil namelijk geen gedoe en geen gezeik, maar dat kan Morgan niet. Dan hoeft het van mij dus ook niet'', sluit de brunette af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.