Terug

Volg Shownieuws

Terminale Cees neemt voor laatste keer afscheid van Utopia-vrienden

Nieuws

15 nov 2019, 17:09

De zichtbaar afgetakelde oud-Utopiaan Cees (65) bezoekt voor de laatste keer het Utopia-terrein om afscheid te nemen van zijn dierbare mede-Utopianen. Het nieuws dat Cees nog maar enkele maanden te leven heeft, maakt de Utopianen zichtbaar aangeslagen en verdrietig. Is dit de laatste keer dat zij Cees hebben gezien? De emotionele beelden zie je in de video hierboven.

Zo vertelt hij: "Het gaat nu heel hard. En ze hebben mij een prognose gegeven van twee maanden. Ja, ik sterf van de pijn." Cees heeft uitgezaaide kanker en besloot eerder dit jaar dat hij zich niet wil laten behandelen en zich hierbij neerlegt. Kwaliteit van leven staat bij de sympathieke realityster voorop en daarom probeert hij van iedere dag te genieten. Midden september werd er voor Cees een verrassingsfeest georganiseerd waar veel van zijn vrienden bij aanwezig waren, waaronder Romy Koldenhof en Billy Bakker. De ongeneeslijke zieke oud-inwoner was zichtbaar geëmotioneerd en beleefde een prachtige dag. De ontroerende beelden zijn hier terug te zien.

Om Cees een hart onder de riem te steken en om hem te laten weten dat we aan hem denken, kun je hem nu een persoonlijk kaartje sturen. Wil je meedoen met de actie? Dat kan via deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.