Terug

Volg Shownieuws

Tim Douwsma krijgt een zoon!

Nieuws

24 juli 2019, 09:56

Vorige maand leek het er al op dat Tim Douwsma het geslacht van zijn kindje had verklapt, en nu laat de zanger dan eindelijk weten dat ze inderdaad een jongetje verwachten!

Op Instagram deelt Tim een kiekje van hem en zijn jeugdliefde Elske. Bij zijn post schrijft hij: "Man, man man! Hoe gelukkig kun je zijn! En Ja het is mier zoet Haha, maar ik kan met woorden niet uit leggen hoe ik me voel. Zo dankbaar voor dit geluk, deze liefde en het wonder wat er groeit in Elske haar buik. Heel trots mag ik zeggen dat we een zoon verwachten? Zo ongelofelijk trots! En lieverd wat hou ik toch van je! ❤? Dankbaar voor deze prachtige shoot!"

Begin juni wist het verliefde koppel al het geslacht van hun eerste kindje maar wilde dit toen nog graag even voor hunzelf houden. Op Valentijnsdag maakte Tim bekend dat hij en Elske een setje zijn. De twee kennen elkaar al een hele tijd. Tim was namelijk 16 toen ze elkaar tegen het lijf liepen.

https://www.instagram.com/p/B0Sn_WsoHD3/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.