Terug

Volg Shownieuws

Robin Martens gaat agent schreeuwend te lijf!

Nieuws

29 sep 2019, 23:28

Er zijn nu ook bewegende beelden opgedoken van Robin Martens en haar opstootje met een politieagent. De actrice werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor mishandeling van een politieagent, zo kon Shownieuws zondagmiddag onthullen.

In de video van NH Nieuws is te zien hoe Robin Martens schreeuwend in een worsteling raakt met de politieagent. Ze raakte betrokken bij een vechtpartij, nadat rond half drie een 17-jarige jongen uit Heemskerk met een groot mes zwaaide. De politie werkte de jongen tegen de grond en pakte het mes af. Een man probeerde de jongen vervolgens uit handen van de agenten te bevrijden en raakte in een worsteling, waarbij hij en de politieman op de grond terechtkwamen.

Robin zou vervolgens de politieman hebben beetgepakt en hem meerdere malen hard in zijn gezicht hebben geslagen. De voormalig GTST-ster werd naar het politiebureau gebracht, waar bleek dat zij onder invloed was van alcohol.

Shownieuws is zondag langsgegaan bij het huis van Robin Martens, waar wij haar ex Ryan aantroffen. Hij zei al direct dat Robin en hij niet willen reageren op het verhaal. Als onze verslaggever vraagt welk verhaal, laat hij opnieuw weten dat zij niet willen reageren. De politiewoordvoerder van Noord-Holland laat ook weten niet te willen reageren.

Het management van Robin Martens ontkende het verhaal van de politie en ooggetuigen. Volgens hem zouden er helemaal geen klappen gevallen zijn, wat lijnrecht staat tegenover het statement van de politie over het incident. Dit is hieronder te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.