Terug

Volg Shownieuws

Wendy van Dijk emotioneel op bijzondere trouwdag

BN'ers

5 sep 2019, 09:58

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn donderdag precies 5 jaar getrouwd. De SBS6-presentatrice staat op Instagram emotioneel stil bij deze bijzondere dag en ze is haar echtgenoot ontzettend dankbaar.

Zo schrijft ze bij deze post: "De kus. Hier de generale repetitie in badkleding:-) vandaag zijn we bijna 12 jaar samen en voor het ‘echie’ 5 jaar getrouwd. In voor en tegenspoed. Liefste. Bedankt voor je unieke zijn en je onvoorwaardelijke liefde voor mij. Wát een man ben jij..Lucky me. Love you baby."

https://www.instagram.com/p/B2BSH2Pic1M/

Wendy's management laat Shownieuws weten dat ze hun trouwdag samen vieren en even lekker een dagje weg zijn.

Wendy en Erland gaven elkaar 5 jaar geleden op hun geliefde eiland Ibiza het jawoord. Het was een onvergetelijke bruiloft en Shownieuws was daar uiteraard ook bij (zie video).

Begin dit jaar maakte het stel bekend dat ze huwelijksproblemen hebben, maar met deze prachtige post van Wendy lijkt het er sterk op dat de twee weer helemaal gelukkig zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.