Terug

Volg Shownieuws

WTF: Man van Teen Mom-Jenelle vermoordt haar puppy!

Nieuws

1 mei 2019, 15:22

Wat een verschrikkelijk bizar verhaal is dit. De echtgenoot van Jenelle Evans, bekend uit MTV's Teen Mom, heeft hun puppy doodgeschoten, zo blijkt uit een 911-telefoontje.

Het zo lieve hondje Nugget zou 'tekeer' zijn gegaan tegen hun tweejarige dochtertje Ensley. Het beestje zou zijn doorgedraaid, zo vertellen bronnen aan E! News. ''Gelukkig gebeurde het niet in het bijzijn van de kinderen. Jenelle is al de hele dag radeloos door het nieuws,'' zouden de bronnen hebben verteld.

Op Instagram laat Jenelle vandaag bij een lieve foto met het hondje weten. ''Nugget... Ik huil elke dag. Ik hou zoveel van je en het spijt me zo. Je was mijn sidekick en wist het meteen als ik me rot voelde. Dan kwam je meteen knuffelen. Je had nog veel te leren en moest nog groeien van al je lessen. Elke dag word ik wakker en ben je er niet, je bent er niet als ik thuis kom, als ik naar bed ga... je bent er niet. Je bent voor altijd weg en je komt nooit meer terug. #hartgebroken''

https://www.instagram.com/p/Bw643d-lHQq/

David, de man van Jenelle, is gek van geweren en dat uit hij ook geregeld op Instagram. Dit is bijvoorbeeld te zien in bovenstaande video. Hij is sowieso geen lieverdje, want in oktober 2018 bleek nog dat hij zijn geliefde in elkaar had geslagen.

https://www.instagram.com/p/BrYSfiOhUZ6/

https://www.instagram.com/p/BmgrwusBBGm/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.