Terug

Volg Shownieuws

Youp van 't Hek weer onwel op podium

Youp van 't Hek weer onwel op podium

Nieuws

1 nov 2019, 23:15

Youp van 't Hek is op het podium onwel geworden en afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit heftige nieuws meldt het AD vrijdagavond.

De cabaretier maakt het naar omstandigheden gelukkig goed. Het gebeurde tijdens een show in Rotterdam, waar hij na een half uur ineens moeilijk uit zijn woorden kwam. Youp zei vijf minuten pauze te moeten nemen en verdween van het podium.

Een woordvoerder van Youp heeft inmiddels gereageerd en vertelt hoe het nu gaat met de komiek. "Hij is goed aanspreekbaar", aldus de zegsman. "Het is afwachten hoe het verder met hem gaat."

Enkele jaren geleden werd Youp ook al meerdere malen onwel op het podium en moest hij daardoor optredens staken. Hij keek in 2016 dan ook terug op die loodzware periode waarin hij, zoals hij zelf zegt, de dood in de ogen had gekeken. Youp onderging daarom een zware hartoperatie, nadat hij enkele keren voor een volle zaal onwel werd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.