Terug

Volg Shownieuws

ZIEN! Zo ziet de familie Pfaff er nu uit!

ZIEN! Zo ziet de familie Pfaff er nu uit!

Nieuws

12 sep 2019, 12:00

Jarenlang konden heel Nederland en België smullen van het leven van de Pfaffs. Deze bekendste familie van Vlaanderen schitterde negen jaar lang in hun eigen realityserie. Eind 2012 konden we voor het laatst genieten van het wel en wee van Jean-Marie Pfaff, Carmen, hun drie dochters en hun zes kleinkinderen.

De Pfaffs zouden mogelijk terugkeren op de buis met een vervolg op hun eigen realityshow. “Er wordt serieus over nagedacht om de televisieserie De Pfaffs te laten terugkeren”, aldus Jean-Marie Pfaff. Volgens Jean-Marie is het nu echter nog een jaar of twee, drie te vroeg. “De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school zijn.". Maar hoe zien de Pfaffs er nu eigenlijk uit? Gelukkig zit de familie Pfaff regelmatig op social media waar ze dan hun kiekjes ook op delen.

https://www.instagram.com/p/BbFcUL_DCUC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Debby Pfaff is de oudste dochter van Jean-Marie en Carmen. Ze is sinds 2012 getrouwd met Nicolas Liébart, samen zijn ouders van twee jongens; Keano (14) en Liam (13). De jongens hebben inmiddels een enorme groeispurt gehad, sinds het stoppen van de realityshow. Jongste zoon Liam zit, net zoals zijn opa zat, op voetbal.

https://www.instagram.com/p/BxfSsUFIru7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bz_N39HoLY7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kelly Pfaff is de middelste dochter van Jean-Marie en Carmen. Voor dat de serie op televisie te zien was, was ze al getrouwd met Sam Gooris. Het stel kreeg samen twee kinderen; een dochter Shania (19) en een zoon Kenji (17). Inmiddels zijn Shania en Kenji bijna volwassen en delen regelmatig kiekjes op hun Instagram. Oudste dochter Shania is uitgegroeid tot een prachtige meid en heeft de looks van haar moeder. Ze timmert hard aan de weg. in 2018 beleefde ze haar debuut op het witte doet in de film Baba Yega. sinds dit jaar is Shania ook een van de vaste gasten in een radioprogramma van Studio Brussel. Ook zoon Kenji is lekker bezig. Hij is druk bezig met zijn eigen YouTube-kanaal. Ook ging hij eerder dit jaar aan de slag voor de Belgische zender Ketnet als sportvlogger. Zoon Kenji heeft  een eigen YouTube-kanaal waar hij regelmatig video's op deelt.

https://www.instagram.com/p/BzVprkloBJS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bzf87ivoCic/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BuryULPlPuW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

De jongste dochter, Lyndsey Pfaff is getrouwd met Dave Volders. Samen kregen zij ook twee kinderen; een zoon Bruce (13) en een dochter Fay (12). Ook Bruce en Fay zijn inmiddels echte knappe tieners. De jongste kleinzoon van van de familie gaat zijn opa achterna, het ventje keept namelijk ook voor zijn voetbalteam. De jongste kleindochter is afgelopen week 12 jaar geworden en gaat sinds dit jaar, net zoals haar broer, naar de middelbare school. Fay is erg sportief want het meisje zit op hockey en ook op dansen schrijft ze op haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0J12DloW85/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B0JYCDPIxjY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bof6lDpjybv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/B15wJG3IJQr/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.