Terug

Volg Shownieuws

Zo leven Monica en Lars na breuk

Nieuws

25 nov 2019, 14:58

Lastige tijden voor vlogger en presentatrice Monica Geuze. Sinds haar break-up met voetballer Lars Veldwijk leeft ze om de week in hotels vertelt ze in haar vlogs. De twee blijven om de week bij dochtertje Zara-Lizzy.

In haar nieuwste video vertelt ze dat haar schattige dochtertje ontzettende gemist heeft. "Lars en ik blijven om de week in ons huis tot het einde van het jaar en daarna gaan we kijken wat we gaan doen qua wonen," vertelt de vlogger. "Op dit moment zijn we helemaal cool met elkaar." Monica kan niet wachten tot er een beslissing wordt gemaakt over de woonsituatie want nu leeft ze in hotels. "Het is ook niet chill om de hele tijd buiten je huis te moeten zijn, maar het is volgende week in ieder geval mijn week met de kleine. Dan hoef ik me gelukkig nergens druk om te maken."

Eerder vertelde een emotionele Monica over haar break-up op Youtube. “Op een gegeven moment kom je in een soort vibe met z’n tweeën, en het is heel moeilijk om daar weer uit te komen.” Laatst was het stel nog een nieuw huis aan het bezichtigen, wat voor onduidelijkheid zorgde bij Monica’s trouwe volgers. “Wij hebben een tijdje relatietherapie gehad en die heeft ons best wel geholpen, maar we merkten toch wel dat we al heel snel in oude patronen terugvielen en we elkaar gewoon niet gelukkig maakten.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.