Terug

Volg Shownieuws

Bibi Breijman werkt aan nieuw project

Bibi Breijman werkt aan nieuw project

BN'ers

19 aug 2020, 15:02

Bibi Breijman heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten want op Instagram onthult ze dat ze aan een nieuw project werkt. Ook licht zij een tipje van de sluier op voor haar volgers...

"Aan het werk", schrijft Bibi bij de video die hierboven te zien is. Een clip later zien we dat de vlogster waarschijnlijk werkt aan een kledinglijn voor baby's. Op de beelden zijn geschetste rompertjes te zien. Daarboven zien we dat Bibi heeft geschreven: "Omslag baby newborn top", en "Een musthave voor het comfortabele aankleden".

Bibi en Waylon zijn samen de trotse ouders van dochtertje Teddy. Bibi bezorgde haar dochter onlangs de slappe lach. “Mama is een bitch, mammaaa?? Huuuund?” heeft Bibi op Instagram bij het filmpje geschreven. In het fragment hieronder is te zien hoe Bibi een hond nadoet achter haar stoel en Teddy keer op keer laat gieren van het lachen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.