Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel enorm opgelucht

Nieuws

12 mei 2020, 19:25

Bibian Mentel is enorm opgelucht dat haar nieuwe medicijnen lijken aan te slaan. Tijdens een controle in het ziekenhuis is gebleken dat haar uitzaaiingen weinig zijn gegroeid. Bibian en haar gezin kunnen hun geluk dan ook niet op.

"Het klinkt een beetje gek natuurlijk want ja, het neemt niet weg dat er nog steeds tumoren in mijn lijf zitten. Maar we zijn ontzettend blij dat we weer even wat tijd hebben gewonnen. Op dit moment mag ik eigenlijk 4 tot 6 maanden wegblijven als ik geen klachten krijg. Dat is voor mij heel lang eigenlijk. Dus ja, ik kan weer eventjes leven en dat is heerlijk!" aldus Bibian.

Bibian heeft het goede nieuws uitgebreid gevierd. Zo vertelt ze: "Met het gezin hebben we keihard gezongen en geroepen van: ahhhhhh!!! We mogen weer even wegblijven. Het voelde eigenlijk ook een beetje onwerkelijk dus het moest ook een beetje indalen. Maar hebben we 's avonds eventjes geknepen en gezegd van: Oh! Het is gewoon echt waar!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.