Terug

Volg Shownieuws

BNNVARA-presentator 'probeerde NikkieTutorials al eerder te outen!'

Nieuws

16 jan 2020, 14:40

Youtuber en BNNVARA-presentator Kaj van der Ree zou geprobeerd hebben Nikkie de Jager, bekend van Youtube-kanaal NikkieTutorials, al eerder te outen! Een paar dagen geleden kwam de video van Nikkie online waarin zij onthulde transgender te zijn. Een jaar geleden vroeg Kaj dat zich hardop af in zijn video die 'Is NikkieTutorials transgender?' heette...

In de video van een jaar geleden zegt Kaj, die op NPO3 het programma Proefkonijnen presenteert, dat hij geruchten heeft gehoord dat Nikkie vroeger een man was. "Serieus, er gaat nu dus al acht jaar lang een gerucht rond in de Youtube-wereld en ik ga het er nu maar een keer uitgooien," begint Kaj zijn verhaal. "En als het niet waar is, Nikkie zeg het dan alsjeblieft tegen me. Maar er wordt gezegd dat NikkieTutorials vroeger een man was. Ik weet het niet. Nikkie, ben je een man of niet? Laat het hieronder in de reacties weten."

Transgender Alice Olsthoorn kaart deze outing aan in haar video. "Kaj van der Ree stelde openlijk de vraag 'is Nikkie een man?', hij heeft geprobeerd haar te outen." Alice is boos over de actie van Kaj. "Ten eerste, maakt niet uit of het een gerucht is, dat gooi je niet online!" Volgens Alice zouden al meer mensen het weten en zou het daarom ook helemaal geen gerucht zijn. "Iedereen wist het gewoon. Maar ook al weet je het niet, zelfs dan zet je dat niet online."

https://www.youtube.com/watch?v=7AF0qwBxtE4

Inmiddels heeft de YouTuber de naam van de video veranderd. Eerst heette de video 'Is NikkieTutorials transgender?' en nu heet de video 'Anouk over de muziek van Ali B'. Kaj heeft inmiddels gereageerd op Instagram en zegt dat het onzin is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.