Terug

Volg Shownieuws

Bridget en schoonmoeder Rachel zijn gezellig op reis!

Hazes

1 feb 2020, 12:06

Tortelduifjes André Hazes en Bridget Maasland zijn nog niet zo heel lang samen maar ze laten er geen gras over groeien. Behalve dat het stel samen al meerdere reisjes heeft gemaakt, is Bridget ook op reis geweest met haar schoonmoeder Rachel Hazes.

Op het kanaal Bridget and Leon's Travel Tips geeft de presentatrice reistips over verschillende bestemmingen. In de nieuwste vlog van Bridget, waarin ze tips geeft over Rome, is te zien dat ze samen met André en Rachel aan het genieten is van de prachtige stad. Ze verblijven in een luxe hotel dat André heeft uitgezocht vertelt Bridget in haar vlog. "Het is wel mooi hoor! Kijk dit uitzicht," zegt ze over de kamer.

Het is te zien dat Bridget het goed kan vinden met haar nieuwe schoonmoeder. Zoals in de video hierboven is te zien, hebben ze veel lol op het vliegveld. "Ik zie wel van wie je het hebt Dré," klinkt het als Rachel haar zoon aan het plagen is met een rode doek. Ook genieten de drie van de mooie plekjes in Rome zoals de Trevifontein. "Vind je het mooi?" vraagt Bridget aan Rachel. "Ja, natuurlijk," antwoordt ze met een glimlach op haar gezicht.

Volgens betrouwbare bronnen van de Story is het maar goed ook dat Bridget het zo goed kan vinden met haar nieuwe schoonfamilie. Zij vermoeden namelijk dat er een Brazes-baby op komst is. Bridget is volgens betrouwbare bronnen gespot in een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.