Terug

Volg Shownieuws

Dit zijn de drie grote liefdes van Bridget!

Dit zijn de drie grote liefdes van Bridget!

Hazes

25 jan 2020, 21:19

Presentatrice Bridget Maasland heeft op social media haar drie grote liefdes gedeeld. Bij een kiekje, waarop ze ook allemaal te zien zijn, schrijft ze: "Al mijn liefdes bij elkaar!"

De drie gelukkigen zijn haar hondje Zack, haar zoon Mees en haar vriend André Hazes. Op de post zelf reageert de volkszanger met drie hartjes. André en Bridget zijn smoorverliefd op elkaar en werden begin deze week nog zoenend gespot tijdens de viering van Andrés verjaardagsdiner. Ook noemde de 45-jarige presentatrice André begin deze week de liefde van haar leven. "Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou.. Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.”

https://www.instagram.com/p/B7jyI4SA553/?utm_source=ig_embed

De mediastorm waarin de twee terechtkwamen toen hun relatie aan het licht kwam, is inmiddels weer wat gaan liggen. De start was behoorlijk turbulent voor het koppel. Een dag voordat André in november onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand. De media zaten bovenop het nieuws en sommige gingen volgens de tortelduifjes te ver. Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.