Terug

Volg Shownieuws

Bachelorette-Jordy reageert op flinke ophef: 'Je maakt van mij een lijk'

Nieuws

19 juli 2020, 22:10

Jordy Jahmal, een van de laatste afvallers uit het datingprogramma De Bachelorette met Gaby Blaaser, heeft gereageerd op een flinke rel. Rijk Hofman deelde zondagochtend een video waarin hij een anonieme tip voorlas waarin stond dat Jordy nog een relatie zou hebben tijdens het filmen van het programma...

En dat Rijk hierover begint, is een doorn in het oog voor de populaire spierbundel. Hij dacht namelijk dat de anonieme tip kort ter sprake zou komen, maar niets is minder waar. "Vanaf minuut één tot minuut vijf heeft hij het dus over mij. Wat een sensatiezoeker ben jij Rijk! Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je inderdaad over mijn rug gaan voor de fame. Waarom wil je dit zo graag uitleggen dan?"

En Jordy is op z'n zachts gezegd ook niet blij dat - nota bene  - Gaby Blaaser de vlog van Rijk deelt op haar Instagram. "Ik weet dat Gaby en Rijk best wel nauw zijn met elkaar, en het feit dat zij precies het stukje deelt waar Rijk het over mij heeft, en zij plaatst ook nog een GIFje met popcorn, zegt voor mij al genoeg."

Hij vervolgt: "Als er iets is wat ik écht heel erg haat, dan is het onrecht, iemand bewust naar beneden halen, alleen maar ten goede van jezelf." Even later laat hij dan ook weten dat hij is gekwetst door de vlog van Rijk. "Ik ben hierdoor best redelijk gekwetst want ik ben ten alle tijden altijd mezelf geweest. Ik heb mezelf laten zien zoals ik ook ben. En ik heb nooit een act gedaan of me anders voorgedaan dan ik daadwerkelijk was..."

Dat Jordy niet te spreken is over de gang van zaken, blijkt ook wel uit de ondertitel van zijn uitlegvideo: "Mensen zullen altijd wat te zeggen hebben. Zielig."

Zijn moeder, voormalig Utopia-bewoner Alexandra, laat aan Shownieuws weten de vlog van Rijk niet te waarderen. "Heel erg onterecht en die Rijk weet niet wie hij is, maar voor mij komt het over als misgunnen. Bah." Ook laat ze weten dat Jordy geen relatie had tijdens het filmen van De Bachelorette en dat ze ook niet weet waar dat verhaal vandaan komt.

Hieronder is een fragment van de vlog van Rijk nog eens terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.