Terug

Volg Shownieuws

Jan Smit krabbelt weer op na lange afwezigheid

Jan Smit krabbelt weer op na lange afwezigheid

BN'ers

9 jan 2020, 16:54

Goed nieuws voor alle fans van Jan Smit! De zanger en presentator gaat vooralsnog begin februari weer aan de slag met zijn werkzaamheden, aldus zijn management tegenover Shownieuws. Alle geplande boekingen worden hoogstwaarschijnlijk niet (meer) geannuleerd.

Midden november kondigde Jan op zijn Instagrampagina aan dat hij al zijn afspraken tot eind 2019 annuleert vanwege zijn gezondheid. Hij ondervindt naar eigen zeggen veel hinder van lichamelijke klachten: "“Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe…”

Gelukkig lijkt het inmiddels weer langzaamaan beter met Jan te gaan en kan hij zijn werkzaamheden aankomende maand weer oppakken! Overigens hoeven fans zich geen zorgen te maken over zijn nieuw aangekondigde album, want het management laat weten dat dit gewoon zoals gepland dit voorjaar verschijnt.

Eurovisie Songfestival

Jan is samen met Chantal Janzen en Edsilia Rombley een van de drie presentatoren van het aankomende Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ondanks zijn afwezigheid, reageerde hij in De Wereld Draait Door dolblij op deze klus: "Het Songfestival is natuurlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen, dat je dit in je schoot geworpen krijgt.”

https://twitter.com/JanSmit/status/1211915740971970563

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.