Terug

Volg Shownieuws

Jan Smit slaat zich door coronacrisis heen

BN'ers

20 mrt 2020, 12:25

Zanger Jan Smit (34) slaat zich op zijn eigen manier door de coronacrisis heen. Het lijkt gelukkig steeds wat beter te gaan met zijn gezondheid en ging dan ook op bezoek bij zijn goede vriend Kees Tol.

Zo schrijft hij bij onderstaande foto: "Even koffie drinken bij Kees thuis. Het blijft een rare tijd en we nemen de 1,5 meter afstand van elkaar uiteraard in acht. Wij voelen ons gelukkig nog helemaal prima, hoop jullie ook! Hulde aan alle zorgverleners en andere instanties die er voor zorgen dat we deze ‘oorlog’ gaan winnen! ❤ #StayStrong #CoronaVirus

Veel volgers reageren gemixt op de foto van Jan. Sommigen vragen zich af of het nog wel verstandig is om bij elkaar op bezoek te gaan. "Bij elkaar wegblijven is nog beter...zou iedereen moeten doen", "Ook dat wordt afgeraden, koffie drinken bij vrienden!!!" en "Wel afstand houden, regels, zit thuis, Gr uit Tilburg" wordt er onder andere gereageerd.

Anderen vinden het wel prima dat Jan bij Kees op bezoek gaat, en reageren enthousiast: "Ook gezellig even een bakkie doen met elkaar" en "Snap het beetje sociale controle bij alleenstaande mensen, praatje en een kop koffie drinken. Goed bezig Jan."

https://www.instagram.com/p/B982LxUgxyg/

Domper voor Jan

Begin deze week had Jan nog een domper te verwerken. Zijn droom om dit jaar het Eurovisie Songfestival te presenteren gaat niet meer door. Het evenement is door de coronacrisis verschoven naar volgend jaar. Gelukkig heeft Jan wel veel begrip voor de beslissing: "Gezondheid gaat boven alles! Ik begrijp dat elke maatregel die nodig is, wordt getroffen. Zo ook deze…” Ook denkt de zanger dat het volgend jaar alsnog goed gaat komen in Rotterdam. “Ga er persoonlijk van uit dat we volgend jaar alsnog kunnen knallen in Rotterdam! Wordt ongetwijfeld vervolgd", liet hij vlak daarna weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.