Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum woedend op Nieuwe Revu

Nieuws

14 aug 2020, 10:15

Jim Bakkum is niet te spreken over de column uit de Nieuwe Revu van woensdag. In dat blad schrijft Herman Brusselmans wekelijks een column waarin hij iemand beledigt. In de column over Shirma, heeft Herman het enkel over haar gewicht en dit valt niet in de smaak bij Jim.

Ondanks dat Shirma een jaar geleden begon met strenge dieet en sportschema, te zien in de bovenstaande video, heeft de columnist het alsnog op haar gewicht gemunt. Shirma, die meer dan 50 kilo afgevallen is, wordt in de column alleen afgerekend op haar gewicht. Zo begint Herman zijn column met de heftige woorden: "Ze is zo dik dat ze in haar eentje een bergrit in de Ronde van Frankrijk kan uitbeelden. Ze is zo dik dat, als ze twee levende kippen inslikt, deze hoenders mekaar in haar maag nooit meer terugvinden. Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de Noordzee ongeveer drie landen onder water zet."

Jim is hier niet over te spreken en deelt zijn onvrede op Instagram. "Ik ga hier niet zijn lager dan lage column laten zien. Maar hoe dieptriest en laag kan je zinken om zo'n column te schrijven op basis van iemands uiterlijk", schrijft Jim. "En al helemaal over Shirma Rouse, die én keihard werkt aan haar gezondheid, maar ook als mens de goedheid zelve is. Nieuwe Revu, dit kan niet. En beter gaat dit ook nooit meer gebeuren. Bij niemand. Schaam jullie"."

https://www.instagram.com/p/CD3EfEvBiou/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.