Terug

Volg Shownieuws

'Lange Frans en Danielle weer bij elkaar'

Nieuws

17 feb 2020, 15:35

Niemand minder dan Lange Frans en Danielle van Aalderen zijn weer terug bij elkaar. Althans, dat bevestigt de rapper op cryptische wijze aan Shownieuws. Afgelopen Valentijnsdag bracht hij een romantisch nummer uit met als titel 'Voor Danielle'.

Zo vertelt hij: "Het nummer zegt genoeg. Ik kan het niet ontkennen en niet bevestigen." De tekst van het liefdeslied liegt er in ieder geval niet om: "Ik vind je vibe zo mooi, je blijft zo mooi. Hoe doe je dat? De juiste zuurtjes in je bad? En je zorgt voor je lichaam als een heilige tempel. Je bent het lot dat voor mij ligt bestempeld, bezegeld, geregeld, geluk heeft geregend. Dat je ons met die twee heb gezegend.  Jij weet wie je bent, dondersgoed. Danielle ik zou niet weten wat ik zonder moet." Een deel van het lied is hierboven te beluisteren.

Overigens lijkt Danielle het nieuws te ontkennen, zo is te zien op onderstaande Instagram Story. "Ik ga weer stuk hier!", schrijft ze erbij.

Getrouwd en gescheiden

Lange Frans en Danielle trouwden in 2008 en hebben samen zoon Willem en dochter Danie. Eind 2013 maakte het stel bekend te gaan scheiden na een huwelijk van vijf jaar. In een interview op de radio gaf Frans aan dat hij niet van de drank en drugs kon afblijven. Ook vond Danielle dat de vader van haar kinderen niet de verantwoordelijkheden nam als vader: "Een vader ben je wanneer je de verantwoording draagt, liefde geeft dat heeft NIETS met geld te maken! Kinderen hebben liefde nodig geen schone schijn van een lachende vrolijke Frans op radio of tv maar kinderen die met verdriet thuis zitten en niet begrijpen wat papa doet”, schreef ze op Twitter.

In de zomer van 2016 gaf Danielle nog aan dat zij met Frans nog altijd een gezin blijft: "Op dat moment hebben we de gezamenlijk gedragen afspraak gemaakt, dat we na een eventuele relatiebreuk nooit kinderen bij een andere man of vrouw zouden maken." Op die manier hoeven hun kinderen zich nooit af te vragen "waarom papa of mama wel bij de andere kinderen is, maar niet bij hen."  Maar nu, na jaren na de scheiding, zijn de twee weer terug bij elkaar.

https://www.youtube.com/watch?v=c-e2bj6GNCM

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.