Terug

Volg Shownieuws

Marc van der Linden openhartig over ziekenhuisopname

Nieuws

8 aug 2020, 10:18

Royaltydeskundige Marc van der Linden lag twee weken geleden in het ziekenhuis. Aan RTL Boulevard vertelt hij wat er is gebeurd en hoe het nu met hem gaat.

"Ik heb ontzettend veel reacties gehad en ik ben ook echt heel erg ziek geweest, ik heb in het ziekenhuis gelegen. Het was geen corona en ook geen buikwandcorrectie...", vertelt Marc openhartig. En ook over de daadwerkelijke reden van zijn ziekenhuisopname laat hij wat los: "Ik heb een nierziekte en die ging mis, en daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen en voor de rest ga ik het lekker privé houden."

De royaltydeskundige is erg ontdaan door zijn opname in een Amsterdams ziekenhuis: "Ik ben wel heel erg geschrokken want het is echt bijna kantje boord geweest. Mijn familie is ook geschrokken, maar sinds ik weer thuis ben, herstel ik heel snel. Het gaat nu hartstikke goed met me."

https://www.instagram.com/p/CDKWwzDnXI4/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.