Terug

Volg Shownieuws

André Hazes reageert op wc-filmpje met Monique

Hazes

20 apr 2020, 11:50

Het was een flinke schok toen er midden februari een opmerkelijk filmpje opdook van André Hazes die een wc-hokje uitliep met zijn destijds ex-vriendin Monique Westenberg. Het gebeurde allemaal op Curaçao, waar ook zijn toenmalige vriendin Bridget Maasland was...

Bij de Ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 heeft André nu gereageerd op het incident. Zo wordt aan de zanger gevraagd of hij niet vreemd was gegaan met Monique, toen hij nog in een relatie met Bridget zat. "Nee, nee, nee, luister. Dit meen ik echt. Ja, ik was in die toilet, maar mijn kind was erbij. Dus wij gingen met z'n drieën, Dré wilde plassen, hij ging met z'n moeder en ik ging gewoon mee. We hebben een beetje staan praten."

En van een 15-minuten durende sekspartij is volgens André ook geen sprake: "Ik heb echt niet vijftien minuten... En als ik seks heb met m'n vrouw, ga ik dat toch echt niet doen op een toilet op Curaçao, vies, bezweet... bleh." In de video hierboven is de hele uitleg van André over het wc-hokje te horen.

Niet lang na het incident werd bekend dat André weer terug was bij Monique en het had uitgemaakt met Bridget.

Tweede kindje

Onlangs heeft Monique nog haar wens voor een tweede kindje uitgesproken in de nieuwe LINDA. Zo grapt André volgens Monique al tegen vrienden dat het tijd wordt voor een zusje voor André junior, al wil Monique liever eerst nog even focussen op een gezin zijn. Zodra ze het willen, is er in ieder geval een mogelijkheid. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden,” begon Monique in de LINDA. “André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.