Terug

Volg Shownieuws

Opbeurend bezoek voor Jan Smit

Opbeurend bezoek voor Jan Smit

BN'ers

14 mrt 2020, 18:51

Zanger en presentator Jan Smit heeft zaterdagmiddag een opbeurend bezoek gehad van zijn Duitse vriend Florian Silbereisen. Jan en Florian vormen samen met de Belg Christoff de Bolle de schlagergroep KLUBBB3.

Op social media deelt hij twee vrolijke kiekjes van hem en zijn Duitse vriend. "Vandaag kwam Florian als verrassing naar Nederland om me op te zoeken en even samen een hapje te eten! Het heeft me ontzettend goed gedaan dat hij de moeite heeft genomen om speciaal voor mij over te vliegen om te kijken hoe het met me gaat. Na de vele telefoongesprekken en appjes wilde hij me gewoon even in levende lijve zien... Dan ben je echt een vriend! We hebben Christoff ook even gebeld, dus waren we toch een klein beetje compleet!"

Veel volgers reageren enthousiast op de foto, maar iemand vermoedt dat dit binnenkort misschien niet meer kan: "Wat fijn van Florian, een echte vriend! ❤ En geniet er lekker van zolang het nog kan. Binnenkort kunnen misschien ook jullie Nederlanders niet meer uit eten!"

https://www.instagram.com/p/B9uNc71ALGg/

In therapie

Begin deze maand deelde Jan nog een filmpje waarin te zien is welke therapie het beste voor hem werkt. Bij de video, die hieronder is te zien, schrijft hij: “Muziek maken is voor mij persoonlijk misschien wel de beste therapie! Het bundelen van ervaringen die ik heb opgedaan én de lessen die ik in de loop der jaren heb geleerd… Één ding staat vast, vanuit je diepste dalen ontstaan de meest waarheidsgetrouwe en emotionele liedjes. Geen idee wanneer ze überhaupt uitkomen, maar nieuwe muziek componeren samen met Thomas geeft ook nieuwe energie! Mijn eigen gitaarspel zal voor eerst te horen zijn op één van de nummers…”

Jan kwakkelt al maanden met zijn gezondheid door een burn-out en doet het sindsdien rustig aan om weer beter te worden. Toch komt hij af en toe buiten de deur om te oefenen voor zijn rol als presentator bij het Eurovisie Songfestival. Zo gaf hij begin maart nog een update over hoe het met hem gaat: “Voor het eerst ‘echt’ de deur uit! ☺ Vandaag mocht ik op de foto met Chantal en Edsilia voor het Songfestival. Het voelt raar en bijzonder tegelijk!” vertelt Jan op Instagram. “Week na week probeer ik mijn grenzen te verkennen, met nu dus een uitstapje van een uurtje! Of het goed voor me is? Dat merk ik meestal pas achteraf… Wat ik inmiddels weet, is dat het mentaal wél goed is om heel af en toe iets te hebben om naar uit te kijken!”

https://www.instagram.com/p/B9RaDgOgPvC/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.