Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw enorme tegenslag voor Jan Smit

BN'ers

29 jan 2020, 08:59

Jan Smit heeft opnieuw een enorme tegenslag te verwerken. De zanger was dinsdag nog te zien tijdens de loting van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, maar helaas was zijn terugkeer van korte duur...

Jan is erg vereerd met alle enthousiaste reacties die hij na dinsdag heeft ontvangen (zoals in de video hierboven is te zien), maar helaas moet hij zijn volgers toch teleurstellen. "Ik heb mezelf in november publiekelijk teruggetrokken omdat ik zowel fysiek als mentaal niet meer optimaal in staat was om op te kunnen treden of programma's te presenteren. Sinds die tijd heb ik contact met een aantal specialisten om te praten over de rollercoaster die mijn leven de afgelopen 23 jaar heeft gedomineerd. Dat proces kost aanzienlijk meer tijd dan ik me aanvankelijk had voorgesteld." schrijft hij in een lange post op zijn Instagram.

De zanger heeft zich daarom voorgenomen om voorlopig helemaal niks te doen om zo alle tijd te nemen om weer de oude Jan te worden. Hij wil zich de komende tijd alleen richten op het presenteren van het Songfestival in mei.

Jan heeft in november vorig jaar al zijn afspraken en verplichtingen afgezegd, omdat hij rust moest houden. Vorige week meldde zijn management nog aan Shownieuws dat Jan naar verwachting volgende maand weer volop aan de bak gaat. Dinsdag was Jan weer voor het eerst te zien en meteen waren alle ogen op hem gericht.

https://www.instagram.com/p/B75UF7bgsLn/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.