Terug

Volg Shownieuws

Rachel Hazes staat stil bij 'kostbaarste bezit'

Rachel Hazes staat stil bij 'kostbaarste bezit'

Hazes

10 mei 2020, 17:43

Rachel Hazes staat ter gelegenheid van Moederdag stil bij haar meest kostbare bezit. Op Instagram deelt ze een reeks foto's van André en haar 'bonuskinderen'.

"Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn. Zoveel liefde van jullie", schrijft Rachel bij onderstaande foto's. Op de foto's is niet alleen André terug te zien, ook de kinderen van goede vrienden van haar. Daarnaast heeft Rachel een bijzonder moederdagcadeau gekregen van haar 'bonuskinderen' Tish en Benz, dat zijn de kinderen van haar vriend Mike. Op Instagram deelt ze de kaart die ze van hen heeft gehad. Daarin staat geschreven: 'Lieve Rachel (bonusmama). Dit is niet je eerste Moederdag, maar wel de eerste met je bonuskinderen. Hopelijk volgen er nog meer. Wij houden van jou!'

De volgers van Rachel zijn onder de indruk van de foto's. Zo schrijft iemand: "Ontzettend mooi!" Een andere volger schrijft: "Dat kaartje zegt zoveel. Die ga ik ook aan mijn (adoptie)mama geven!!" Toch is er ook iets wat hen opvalt: van dochter Roxeanne ontbreekt namelijk ieder spoor. Er gaan al een tijdje geruchten dat het niet zou boteren tussen de twee en deze post lijkt deze geruchten te bevestigen. Een volger schrijft: "Ook al heb je onenigheid met je dochter, ik vind het dan toch een kleine moeite om er een foto van ROX tussen te doen, je bent en blijft haar moeder. Al is het maar alleen om de eer aan je zelf te houden..."

https://www.instagram.com/p/CAAYbjMASZU/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.