Terug

Volg Shownieuws

Raymi Sambo reageert op schokkend incident

Nieuws

1 jan 2020, 23:20

Acteur Raymi Sambo kwam woensdagavond groot in het nieuws nadat er beelden verschenen waarop te zien was hoe hij een vrouw bont en blauw slaat. De All-Stars acteur reageert bij Shownieuws op het incident.

Volgens de 48-jarige gebeurde het 'in een roes' en heeft hij geprobeerd contact te zoeken met de vrouw in kwestie. "We waren allebei dronken. Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten. Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom!" Raymi laat weten dat hij spijt heeft van de stoot. Beluister hierboven het hele interview met de Antilliaanse acteur .

Op de beelden is te zien hoe Raymi de vrouw in kwestie in haar gezicht slaat. Het slachtoffer is naderhand naar het ziekenhuis gegaan en houdt twee blauwe ogen, een lichte hersenschudding en misschien een gebroken neus over aan het incident. Daarnaast heeft ze aan Shownieuws laten weten dat zij aangifte gaat doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.