Terug

Volg Shownieuws

Verdrietige Linda Hakeboom: 'Ik heb borstkanker'

Verdrietige Linda Hakeboom: 'Ik heb borstkanker'

Nieuws

14 aug 2020, 16:03

Vreselijk nieuws voor Linda Hakeboom. De presentatrice deelt op Instagram met haar volgers dat er borstkanker bij haar is geconstateerd...

"Ik heb helaas slecht nieuws gekregen", schrijft ze. "Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker. Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier, merk ik.

"De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren", schrijft ze. "Ik weet dat dit een ver van je bed-show lijkt soms, maar dit kan echt iedereen overkomen."

Linda wil haar volgers waarschuwen. "Daarom wil ik iedereen die dit leest nogmaals op het hart drukken: check jezelf! En als je iets voelt, of wanneer je twijfelt of je iets voelt, ga dan direct naar je huisarts. Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan een keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt."

https://www.instagram.com/p/CD3frp-Btat/

Veel bekende en onbekende volgers reageren op het nare bericht. Zo schrijft Nikkie de Jager: "Het is een oneerlijke wereld, maar dit komt goed, schat." Sandra Schuurhof: "Lieve Linda, wat een slecht nieuws. Heel veel sterkte!! Veel liefs!"

Jochem Myjer, die zelf kanker overwon, reageert: "Wat ontzettend klote. Sterkte en houd hoop! Ze kunnen veel!" Ook Chantal Janzen is geschrokken van het nieuws en schrijft: "Lieve Linda, alle sterkte, denk aan jou!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.