Terug

Volg Shownieuws

Toch al snel nieuw seizoen Temptation Island

Toch al snel nieuw seizoen Temptation Island

Nieuws

18 aug 2020, 18:52

Temptation Island wordt dit jaar toch nog opgenomen. Sterker nog, de opnames beginnen al volgende maand!

Dit meldt een woordvoerder van RTL aan Shownieuws. Eerder vandaag meldde de Belgische website Het Laatste Nieuws dat het programma door de coronacrisis niet meer geproduceerd wordt, maar dat betekent niet dat er geen enkele Temptation Island-opnames meer gemaakt worden.

"Alleen voor de tv-versie van Temptation Island op RTL 5 hebben we een co-productie met VIER/VIJF", zegt de woordvoerder van de zender tegen Shownieuws. "Expeditie Robinson (RTL 4) en Temptation Island voor Videoland worden onafhankelijk van VIER/VIJF gemaakt. De Videoland Only versie van Temptation Island zal volgende maand wel worden opgenomen, in Italië. Deze wordt dit najaar verwacht op het platform."

De tv-versie van Temptation Island zal dit jaar niet worden opgenomen. "Een belangrijke reden hiervoor is dat het voor nu niet goed genoeg voelt om helemaal naar Thailand af te reizen en daar in totaal vier weken lang te blijven."

Ze houden wel een slag om de arm wat betreft de Videoland-editie. "Uiteraard blijft dit altijd onder voorbehoud van eventuele veranderende RIVM-maatregelen en mogelijkheden om af te reizen vanwege Covid-19. We houden dit nauwlettend in de gaten, de gezondheid van cast en crew staat voorop.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Bronnen laten aan Shownieuws weten dat er vandaag nog meer verleiders gecast worden.

'Nieuwe' Temptation

Na de rel omtrent realityprogramma De Villa, werd besloten om onder andere Temptation Island een tijdje van de buis te halen en de productie te stoppen. Het seizoen dat dit jaar werd uitgezonden was al voor de ophef opgenomen.

Het was weer een ouderwetse turbulente versie van het programma, waarin meerdere kandidaten hun relaties verloren door overspel en zelfs een stel naar huis werd gestuurd. Zij 'gaven later toe' dat, volgens hen dus, alles aan het programma nep was. Die uitspraken zie je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.