Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Bibi Breijman bezorgt baby Teddy de slappe lach

ZIEN: Bibi Breijman bezorgt baby Teddy de slappe lach

BN'ers

1 aug 2020, 16:46

Bibi Breijman heeft haar dochter Teddy de slappe lach bezorgd. En video zorgt er bijna gegarandeerd voor dat jij ook een dikke lach op je gezicht krijgt.

"Mama is een bitch, mammaaa?? Huuuund?" schrijft Bibi op Instagram bij het filmpje. In het fragment is te zien hoe Bibi een hond nadoet achter haar stoel en Teddy keer op keer laat gieren van het lachen. Bovenaan deze pagina is die video in zijn geheel te zien.

Volgers van Bibi en Waylon vinden het een prachtig gezicht. "Hahahahaahahahahahahaah geweldig!" schrijft iemand met een abonnement op de 'h'- en de 'a'-knop. Een ander: "Geweldig! Wat een lekker lachebekkie! Daar word je toch blij van?!"

Filmpjes

Bibi deelt vele video's van haar luxe vakantie met Teddy en haar vriend Waylon. Zo deelde ze eerder een enorm schattige video waarin de kleine Teddy zand aan het happen is. “Onooo als je even niet oplet”, schreef Bibi bij de enorm schattige video van haar dochter. “Zand schuurt de maag”, riep Waylon nog naar de peuter. De schattige video is hier te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.