Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sylvie straalt als bruid

ZIEN: Sylvie straalt als bruid

BN'ers

19 sep 2020, 19:46

Sylvie Meis geeft op dit moment haar ja-woord aan Niclas Castello. De presentatrice ziet er werkelijk prachtig uit in haar trouwjurk! Wij hebben de eerste beelden van het droomhuwelijk van La Meis en haar grote liefde Niclas...

De presentatrice werd weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Sylvie's zoontje Damian nam het vervolgens over. In de video bovenaan deze pagina zie je dit prachtige tafereel met eigen ogen.

Later meer...

Florence

Onze Shownieuws-verslaggever Marius volgt alle ontwikkelingen op de voet in de Italiaanse stad. Zo nam hij je donderdag al mee naar dé plekken in Florence die Sylvie ook gaat bezoeken. Van het prachtige centrum, tot aan het 5-sterren hotel waar de trouwceremonie gaat plaatsvinden. Ook laat hij Palazzo Vecchio zien, waar Sylvie en Niclas eerder al in ondertrouw zijn gegaan. In de video hieronder zie je de beelden terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.