Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Gravin Eloise deelt verbluffende foto

ZIEN: Gravin Eloise deelt verbluffende foto

Royalty

2 sep 2020, 22:02

Gravin Eloise heeft haar volgers verbluft met een prachtige foto op Instagram! "Wat ben je toch knap!" klinkt één van de vele positieve comments.

"Herinneringen aan het ophalen van de tijd toen ik geen zorgen of lessen had", schrijft Eloise bij de foto. "En de zee recht achter me." Haar volgers vinden de foto heel mooi. "Mooie meid", "Staat je goed!", en "Je bent een knapperd", luiden enkele reacties.

Eloise is pas begonnen met de Hotelschool in Amsterdam. Op social media heeft ze in een vragenrondje verteld de weekenden thuis door te brengen. “Lekker weer even thuis”, heeft ze geschreven. Op de vraag of ze het irritant vindt als mensen foto’s van haar maken, heeft ze geantwoord: “Wanneer mensen het niet vragen, maar gewoon een foto maken”. Waarmee ze een verwijst naar het weekblad Weekend die foto’s van haar heeft gepubliceerd waarop te zien is dat ze rookt. Zie de video hierboven!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.