Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Suzan neemt Freek in de maling met influencer-grap

ZIEN: Suzan neemt Freek in de maling met influencer-grap

Nieuws

25 aug 2020, 22:06

Suzan en Freek houden wel van een grapje en nemen elkaar daarom vaak in de maling. Dit keer haalde Suzan een grap uit met haar vriend en zijn reactie is fantastisch!

Suzan doet net alsof ze een make-up tutorial aan het opnemen is, maar in werkelijkheid filmt ze Freeks reactie. "Deed even een influencer imitatie om te kijken hoe Freek erop zou reageren", schrijft ze bij bovenstaande video. "Is dit serieus?", vraagt een verbaasde Freek als hij zijn vriendin hoort praten. "Wat een gek."

Het duo had tijdens de hittegolf ook al een lollige bui. Zo schreven ze bij onderstaande foto: “Wanneer je vriendin vraagt of je even naar de supermarkt wil lopen.” Freek leek er helemaal klaar voor te zijn om de hete temperatuur te trotseren! Bij enkele volgers leek hun humor echter te zijn verdampt tot droge humor: “Ahaha geweldig idee”, “Freektilator!”, “Fan-tastic”, “Waar is de elektriciteit?”, “Oplaadbare waaier” en “Je accupak zal maar leeg zijn!” werd er onder andere geschreven.

https://www.instagram.com/p/CDtyU_hsT2P/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.