Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: zó wonen de Meilandjes in Hengelo

ZIEN: zó wonen de Meilandjes in Hengelo

Meiland

22 aug 2020, 22:33

De familie Meiland zit vol in de verhuizing naar Hengelo. Martien, Erica en Maxime zoeken hun geluk in Gelderland en om dat te vieren gaven Martien en Erica een tour door hun prachtige boerderij aan de regionale krant De Stentor.

Martien en Erica hebben beiden hun eigen plekje in het huis, dat blijkt bij aankomst in de hal. Zo wijst Erica naar links en naar rechts en vertelt: "Dat is Martiens gedeelte en dit is mijn gedeelte. Maxime woont los daarachter". Hoewel de familie in Frankrijk haast niet kon stoppen met klussen, zijn ze dit keer niet van plan om de boel te verbouwen. "Het enige wat we eigenlijk gaan doen is volgend voorjaar het andere gedeelte van de grond, waar de paarden stonden, aanpakken en daar een parkachtige tuin van maken", aldus Martien.

De familie laat weten met open armen te zijn ontvangen in Hengelo. Zo vertelt Erica: "Het was letterlijk en figuurlijk een warm bad." Martien vervolgt: "De mensen in het dorp zijn ook zo aardig allemaal. Ik weet nog, de eerste ochtend ging ik naar de Albert Heijn, ik heb denk ik wel 30, 35 keer 'Goedemorgen!' heb gezegd. (...) Hartstikke leuk!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.