Terug

Volg Shownieuws

Pommeline showt... Voor en Na!

Pommeline showt... Voor en Na!

Nieuws

19 dec 2017, 20:44

Met het bericht: “Dit is één week na mijn BBL-operatie en net na de eerste lipomassagebehandeling. Willen jullie graag de after-foto zien na 6 weken?”, kietelt Pommeline haar volgers... Ze is heel blij met het resultaat. En daarvan is dan ook het bewijs verschenen...

Pommeline onderging eind oktober een Brazilian Butt Lift. Daarbij wordt vetweefsel uit onderrug en buik gebruik om in de bilspieren te injecten. En later kreeg ze ook nog een serie massages, speciaal voor na liposuctie.

Dus... Voor... en: Na!

" Lieve Pommeline kwam 5 weken geleden bij ons binnen na haar liposuctie en het op vullen van dr billen??!! Links zie je haar before foto .. Nog vol vocht van de operatie. Rechts zie je hoe ze er nu uit ziet na 5 behandelingen van post-Lipo massages!", schrijft de kliniek op Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bc12ttlH2XF/?taken-by=bodysculptnl https://www.instagram.com/p/Bc14Fp2nSnE/?taken-by=pommelinetilliere https://www.instagram.com/p/BbmAZVCHTTI/?taken-by=pommelinetilliere

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.