Terug

Volg Shownieuws

BABYFOTO'S: Airen is bevallen

BABYFOTO'S: Airen is bevallen

Nieuws

9 mrt 2018, 21:10

Heerlijk Shownieuws-babynieuws! Want... Onze Airen Mylene en Taeke Taekema zijn de trotse ouders geworden van een zoon! Hij draagt de naam Bodhi Doeke Taekema. Moeder en zoon maken het super goed.

Volgens Airen is het cliché waar: Het is de mooiste dag van je leven! De naam Bodhi is een beetje afgeleid van buddha. De verloskundige had gezegd tijdens een echo dat het zoontje van Airen en Taeke een lekker propje zou worden, net als een buddha.

Airen is hierover gaan nadenken en toen kwam ze bij Bodhi. Bovendien zijn er niet veel mensen in Airen's omgeving die zo heten. Ze heeft Taeke de naam in Dubai voorgesteld en hij was meteen enthousiast. De naam Doeke komt trouwens van Taeke’s vader.

De bevalling is super gegaan. Na een een uur persen was het kindje er. Airen is in bad bevallen en dat kan ze iedereen dat aanraden.

Taeke heeft Bodhi Doeke vrijdagmiddag aangegeven bij de gemeente. Hoe groot en hoe zwaar het kindje is weten we nog niet. Moeder en kind zijn inmiddels thuis om samen met papa van het gezin te kunnen genieten!

Airen en oud-tophockeyer Taeke leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de mol? in 2015. Daarna sloeg de vonk over. De twee spraken dan ook eerder al van een "Wie is de mol-baby".

Afgelopen oktober maakten Airen en Taeke de komst van de baby bekend. In december lieten ze weten dat het een jongetje zou worden.

Op Instagram schrijft Airen vrijdagavond nog: "Daar ben je dan lieve schat! Laat het grote avontuur maar beginnen. Zo veel zin in! ❤️ Bodhi Doeke Taekema. 8 maart 2018. #baby #babyboy#bodhi #TTAM #WIDM #WIDMbaby"

https://www.instagram.com/p/BgHHdtMlc9L/?taken-by=airenmylene

En papa Taeke zegt: "Ik ben super blij en trots dat gister onze zoon Bodhi Doeke Taekema geboren is! @airenmylene heeft het zo onwijs goed gedaan! #Bodhi #baby #boy #TTAM #WIDMbaby"

https://www.instagram.com/p/BgHHc_Thvz9/?taken-by=taeketaekema

https://www.instagram.com/p/BfLFJNqBKNL/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/Be7OSFUB1BZ/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BeunwkqhNg6/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BeDp1z7AlaP/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BeXQchdAHUQ/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BdCkE9RARbp/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BcwZZSWA_wn/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BcMpjpCgzyf/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BaORV_MAn4y/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BaEVO7-ghvu/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BaAILkjgV61/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BS7tXYuADlt/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BISlMq1BeGh/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BGzMp8PrQIW/?taken-by=airenmylene https://www.instagram.com/p/BfLGdwfg0m4/?taken-by=taeketaekema

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.