Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze is in verwachting!

Monica Geuze is in verwachting!

Nieuws

28 dec 2017, 11:10

Monica Geuze (22) is in verwachting. De vlogster sprak al eerder over babyplannen met haar vriend Lars Veldwijk (26) en nu is het na de nodige geruchten dan eindelijk zover!

Monica bevestigt haar zwangerschap donderdag als eerste aan Shownieuws. Ze is veertien weken zwanger.

"Yaaay!! Het mooiste kerstcadeau, ooit! We zijn in verwachting!", jubelt Monica. En wij hebben ook een echofoto!

Monica en Lars hebben al gespeculeerd over een mogelijke naam voor de baby. Het stel heeft ruim een jaar een relatie, die tussentijds wel nog enige tijd uit was.

Aan Beau Monde vertelde Monica eerder dit jaar al dat ze graag een jonge moeder wilde worden: "Het lijkt me leuk om jong kinderen te krijgen, en 25 is ook een mooie leeftijd. Veel mensen denken dat hun leven voorbij is als ze ouders worden, maar dat hoeft niet. Ik zou dan wel verhuizen en in een dorpje dicht bij Amsterdam gaan wonen. Ik ben zelf opgegroeid in een dorp. Je hebt er als kind alle ruimte en als ouder kun je nog steeds de drukte opzoeken.”

Lars Veldwijk heeft uit een eerdere relatie al een zoontje, Mason (2).

https://www.instagram.com/p/BdPh26WnAbB/?taken-by=monicageuze

https://www.instagram.com/p/BY1AGsEHdsC/?taken-by=monicageuze

Fred van Leer feliciteert het gelukkig stel al snel: "Lieve @monicageuze en @larsveldwijk gefeliciteerd met dit mooie nieuws !!!! Ik proost op een waanzinnig mooi 2018 ! ❤️". En Anna Nooshin viert met de twee mee: "Eindelijk is het bekend! Ik ben zo blij voor jullie lieve Monica en Lars. Ik kom heel vaak oppassen en dit wordt de mooiste baby ever ❤️❤️❤️❤️".

https://www.instagram.com/p/BdPlx-RH3Rx/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.