Terug

Volg Shownieuws

Bas Muijs voor derde keer vader

Bas Muijs voor derde keer vader

Nieuws

13 nov 2019, 11:44

Leuk nieuws vanuit huize Muijs: Bas wordt opnieuw vader. De acteur en presentator verklapte woensdagochtend in zijn radioprogramma Muijs in de Morgen op Omroep West ook maar meteen dat zijn vriendin Sabine in verwachting is van een meisje.

Bas liet in de uitzending de hartslag horen van zijn aankomende dochtertje. "Mijn vriendin is in verwachting, ik word voor de derde keer vader. Gaaf hè", zei de dj na het geluidsfragment. Het tweetal heeft al een meisje, Emma (4), en een jongen, Daan (2). "Het was zo leuk om te horen. De oudste is een meisje, de tweede een jongen en de derde... wordt weer een meisje."

Met het kind gaat het goed, maar Sabine heeft het soms wel zwaar met de zwangerschap. "Ze heeft namelijk al een behoorlijk buikje', vertelde Bas. "Dan ligt ze op de bank en kan ze weinig. Maar dan race ik in en rond het huis om alles te regelen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat kan doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.