Terug

Volg Shownieuws

Bastiaan van Schaik nog elke dag dankbaar voor gastric bypass

Bastiaan van Schaik nog elke dag dankbaar voor gastric bypass

Nieuws

11 juni 2019, 05:32

Bastiaan van Schaik onderging deze week precies drie jaar geleden een gastric bypass. De stylist is nog steeds heel blij dat hij destijds deze stap heeft gezet.

"Ben de huisarts die tegen mij zei dat ik nog maar 10 jaar te leven zou hebben als ik het niet zou doen nog steeds dankbaar voor zijn duidelijke en recht voor zijn raap advies", schrijft hij op Instagram. "Er waren een paar downs met als dieptepunt een ziekenhuis opname in september 2017 van een aantal dagen met enorme maagpijn maar de afgelopen drie jaar is vooral een ‘up’ periode geweest. 70 kilo lichter, elke dag 25.000 stappen en vooral een enorme bewegingsvrijheid verder ben ik nog elke dag dankbaar voor deze #gastricbypass operatie."

Ook de mensen om hem heen is Bastiaan enorm dankbaar. "Zonder steun van familie, vrienden en mijn vriend was het ongetwijfeld een zwaarder pad geweest dus op deze plek wil ik ze uit de grond van mijn hart bedanken."

De modegoeroe was helemaal klaar met zijn gewicht. Toen de teller 137 kilo aangaf besloot hij om de strijd tegen de kilo's aan te gaan.

https://www.instagram.com/p/ByjklZPIr4O/ https://www.instagram.com/p/Bx6vDiKoeKK/ https://www.instagram.com/p/BxX15lwjO-g/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.